Pescuit Mures-Crapulmuresean

pescuit pentru mureseni si nu numai
 
Acasaportal*CalendarGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Cupa Ardealului, Cetariu 16-19 August 2012

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
kosashu

avatar

Mesaje : 132
Reputatie : 4
Data de inscriere : 19/09/2011
Varsta : 38
Localizare : Ungheni

MesajSubiect: Cupa Ardealului, Cetariu 16-19 August 2012   Joi Iul 26, 2012 9:29 pm

Cautam al treilea membru al echipei Maxi Fish Mures pentru Cupa Ardealului ce se va desfasura pe balta Cetariu in perioada 16-19.08.2012. Cine ar fi interesat, il rog sa ma contacteze pe privat sa discutam detaliile.
Locatia :lacul Cetariu - jud Bihor
Perioada de desfasurare : joi 16 - duminica 19 august 2012
Locuri disponibile : 20
Echipa : 2 sau 3 pescari cu drepturi depline
Taxa participare : 800 lei
Organizatori : Clubul Sportiv ALL 4 CARP
Persoane de contact : Voicu Aurel (0744226448) sau Ghiti Ghiusan (0722355514)

PLATA TAXEI:
Se achita prin virament bancar la Banca Transilvania Bistrita ,Cont:RO 08 BTRL 0060 1201 B143 95XX .Titular:Negrea Cristina, cu mentiunea “taxa Cupa Ardealului”, sau direct la una din persoanele de contact.
Inscrierea pe lista finala se face doar dupa achitarea cel putin a unui avans de 50% din taxa. Data limita de achitare integrala a taxei este 20 Iulie 2012. Neachitarea totala a taxei de participare pana la termenul limita duce la pierderea avansului dat.
Tragerea la sorti a standurilor se face in ordinea achitarii integrale a taxei de participare.

PROGRAMUL CONCURSULUI:
-adunarea participantilor - joi 16 august la ora 08.30; orele 08.30-09.30 tragerea la sorti a standurilor si prezentarea regulamentului;
-intre 09.30 si 11. 00 echipele se deplaseaza la standuri si campeaza ;
-START la ora 11.00;
-joi ora 11.00 – duminica ora 11.00 competitie in desfasurare;
-duminica 19 august ora 11.00 finalul competitiei. Daca o echipa se afla in drill la momentul incheierii concursului, se mai acorda 15 minute pentru scoaterea pestelui.


CLASAMENT/PREMII:
- Locul 1 - 3000 lei
- Locul 2 - 2000 lei
- Locul 3 - 1500 lei
- Cea mai mare captura din concurs(CMMC) se premiaza cu 1000 lei,iar urmatoarele 2 (captura la 24 h)cu cate 500 lei fiecare.

Pentru intocmirea clasamentului final,se vor face 2 clasamente separate,astfel :
-un clasament care va contabiliza DOAR CEI MAI GREI 5 PESTI PRINSI .
-un clasament care va contabiliza CANTITATEA TOTALA DE PESTI PRINSI.
Clasamentul final va fi intocmit in functie de CUMULAREA CELOR 2 CLASAMENTE.
In caz de egalitate de puncte, va conta clasarea mai buna in clasamentul bazat pe cantitate.
Locul 1, 2 sau 3 final se poate cumula cu captura .Greutatea capturii se cumuleaza la cantitatea totala de peste prins.
Toti concurentii vor primii medalii si diplome de participare. Echipele clasate pe locurile 1-3 si detinatorii capturilor vor primii si cupe.


REGULAMENTUL COMPETITIEI/SANCTIUNI:
1.Se puncteaza crap si cteno egal sau mai greu de 1 kg.
2.Se pescuieste cu 4 lansete de echipa (in stand se pot tine pregatite un numar nelimitat) (ELIMINARE)
3.Zilnic se fac 2 cantariri oficiale la orele : 8 – 10 ,19-21. Alte detalii cu privire la cantarirea pestilor de peste 10 kg.sau a amurilor se vor stabili la sedinta tehnica .
4.La cantarire participa OBLIGATORIU un vecin de stand.Echipele sunt obligate sa cantareasca toti pestii prinsi, nu este permisa retinerea pestilor in saci decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
5.Participantii au voie sa intre in apa pana la genunchi pentru a lega sacii de pastrare la pichet sau pentru folosirea minciogului. Sacii se pot pune pe picheti si in afara standului de pescuit .(AVERTISMENT)
6.Este permisa intrarea in apa pina la genunchi, simultan, a 2 concurenti din aceeasi echipa, numai in situatia in care ambii se afla in dril, pentru scoaterea pestelui sau, in situatia in care sunt trei in echipa, se permite accesul simultan in apa celui care manevreaza minciocul pentru un concurent aflat in dril de pe mal si celui de-al treilea , daca se afla in dril, pentru scoaterea pestelui; pentru oricare alta situatie care impune intrarea in apa a unui pescar, se va cere permisiunea arbitrului .(AVERTISMENT)
7.Se vor folosi OBLIGATORIU: un singur carlig pe montura , nada atasata firului de par si monturi care sa elibereze usor plumbul in caz de rupere (DEPUNCTARE 20 KG)
8.Momeala vie este interzisa la pescuit sau nadit. Cerealele vor fi fierte sau inmuiate in prealabil (ELIMINARE)
9.Nadirea grea se poate efectua doar intre orele 9-19, nadirea usoara se poate face oricand (DEPUNCTARE 20 KG)
10.Nu este permisa folosirea momitorului de orice fel ( feeder, arc ),fiind in schimb permisa folosirea pastei pe plumb. (DEPUNCTARE 20 KG)
11.Sunt obligatorii: salteaua de receptie, spray antiseptic, minciog cu deschidere mare si plasa fina, minim 10 saci pentru pastrare de echipa.
12.Pestii peste 5 kg se tin cate unul in sac. Concurentii sunt obligati sa-si ia toate masurile pentru a asigura siguranta si integritatea pestilor capturati.La primul peste mort sau ranit(din vina concurentilor) echipa in cauza va fi DEPUNCTATA cu 20 kg,iar daca situatia se va repeta,echipa va fi ELIMINATA din competitie.
13.Este interzisa folosirea oricarui tip de sonar sau barca pentru nadire. (ELIMINARE)
14.In intervalul orar 08,00-20,00 sunt acceptati si posibilii vizitatori,dar numai pe jos, masinile acestora vor fi parcate in locurile stabilite de organizator; eventualele bagaje vor fi verificate de catre arbitrii .(DEPUNCTARE 20 KG)
15..Este permisa circulatia participantilor intre standuri intre orele 08,00 - 22,00 .Se interzice parasirea standului dupa orele 22.00 . Intre orele 22,00- 08,00 este permisa vizitarea standurilor doar de catre arbitrii/organizatori. Orice vizita in acest interval de timp – AVERTISMENT
16.Camparea se face in functie de configuratia malului. Distanta intre standuri este de MINIM 50 metri.
17.In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap. (DEPUNCTARE 20 KG)
18.Concurentii vor lasa standul curat dupa terminarea competitiei. Gunoiul menajer va fi depozitat in sacii menajeri oferiti de organizatori,acestia urmand a fi lasati in locurile indicate la finalul concursului. (DEPUNCTARE 20 KG)
19.Sunt interzise manifestarile huliganice si muzica data tare. (DEPUNCTARE 20 KG)
20. Daca se constata ca o echipa ajuta cu peste o alta echipa pentru avantajare la premii – ELIMINAREA din concurs a echipelor vinovate.
21.Orice diferende legate de locuri,directii de pescuit sau alte probleme care pot aparea pe timpul concursului se vor rezolva de catre arbitrii,echipele fiind obligate sa accepte hotararile acestora.
22. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in interiorul standului. (AVERTISMENT)
23.La doua avertismente acumulate,echipa in cauza va fi sanctionata cu depunctarea cu 20 de kg,iar la trei va fi eliminata din concurs.


ARBITRAJUL:
Se asigura un minim de 4 arbitrii.
Arbitrii/organizatorii pot controla la orice ora, fara acceptul participantilor, folosirea monturilor, a nadelor sau a standului.

MASA FESTIVA si PREMIEREA:
Dupa terminarea competitiei, organizatorii si sponsorii ofera tuturor participantilor masa festiva.
In spirit de fair-play, toti participantii vor lua parte la masa festiva si la felicitarea castigatorilor.

CONTESTATIILE ASUPRA ABATERILOR DE LA REGULAMENT SE POT FACE DOAR IN SCRIS, LA CEL MULT O ORA DE LA DESFASURAREA EVENIMENTULUI, VOR FI ANALIZATE SI SOLUTIONATE DE CATRE ARBITRII IMPREUNA CU ORGANIZATORII SI SE VOR INREGISTRA DOAR DUPA ACHITAREA SUMEI DE 100 LEI

SPONSORI :Dudi Bait,
PARTENERI MEDIA : ,,Pescar clujean, "Crap.ro" , "Crap.com.ro" ,Banatul.eu

NOTA : Premiile sunt valabile in cazul participarii a 20 echipe,urmand a fi modificate in functie de numarul acestora.(daca vor fi mai putine,vor scadea)

Organizatorii va ureaza FIR INTINS!
Sus In jos
 

Cupa Ardealului, Cetariu 16-19 August 2012

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Pescuit Mures-Crapulmuresean :: Locuri si competitii de pescuit la crap :: Competitii de pescuit la crap-

creează un forum | Sporturi si Pasiuni | Vanatoare, Pescuit | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog gratuit